Møt Norflo-teamet

Hos oss får du det du trenger, når du trenger det. Vi har lang erfaring fra olje, gass og maritim sektor, men vi leverer også til aktører i andre bransjer. Store eller små prosjekter, du som kunde kan uansett stole på våre råd og leveranser.

 

RalphDaber

Ralph Daber

Daglig leder
Ralph har over 20 års erfaring i olje/gass og maritim bransjen fra Schlumberger, ECC og Offshore Norge.
Han har 17 års erfaring fra arbeid på norsk sokkel og forstår behovet og utfordringer i bransjen.
portrett6_web

Svein Svensen

Teknisk leder
Med 40 års erfaring fra oljebransjen, har Svein erfaring få kan måle seg med. Han startet sin karriere i 1975 hos Norwegian Flow Control, og grunnla Norflo i 2003. Med sin erfaring og ekspertise har han vært sentral i oppbyggingen av Norflo.
Portrett5_web

Eivind Rygh

Driftsleder
Eivind er bindeleddet mellom deg som kunde og våre produsenter. Med ansvar for innkjøp og oppfølging av prosjektet, passer han på at vi leverer riktige varer til riktig tid.
Portrett7_web

Stian Braut

Kundeansarlig Salg ( KAM )
Stian følger opp våre kunder innen prosessventiler. Med 21 års erfaring i teknisk ventilsalg har han bygget opp ekspertise innen tekniske spesifikasjoner som Norsok, TR2000, TCD 5060, og får våre produkter levert til deg hundre prosent i henhold til krav og spesifikasjoner.
Portrett1_web

Tom Morten Jonassen

Salgskonsulent
Etter 18 år i MH Wirth er Tom et kjent navn i bransjen, med lang erfaring fra salg av utstyr til norske og globale riggkunder. Tom vil bidra til å styrke vår posisjon som totalleverandør av oljerelatert utstyr til det norske riggmarkedet.
Portrett8_web

Yngve Pettersen

Kvalitets- og HMS leder
Yngve sikrer at vi følger ISO-standarder og at alle våre underleverandører er ISO-sertifisert og følger alle krav. Han har også ansvaret for dokumentasjon, og setter sammen dokumentpakker i henhold til dine krav. Yngve har mye av fortjenesten for at Norflo blir sett på som en av de beste leverandørene når det gjelder dokumentasjonsarbeid. 
man-portrait-silhouette

Kent Vidar Tytland

Lager/Logistikk
Kent er vår lager/logistikk arbeider fra Jørpeland, men som har bosatt seg på Hommersåk. Han holder lager rent og ryddig og er meget nøye i sitt arbeid.
Han er en allsidig person som også liker og farte rundt i sin Tesla.
R

Tine Jeanette Eide

Salgskoordinator
Tine kom til Norflo fra Rettedal Bilkontroll og vil bidra innenfor salgsavdelingen.
Hun vil bli en fin tilvekst i arbeidsmiljøet.
}, []);