Møt Norflo-teamet

Hos oss får du det du trenger, når du trenger det. Vi har lang erfaring fra olje, gass og maritim sektor, men vi leverer også til aktører i andre bransjer. Store eller små prosjekter, du som kunde kan uansett stole på våre råd og leveranser.

 

portrett6_web

Svein Svensen

Daglig leder og teknisk leder
Med 40 års erfaring fra oljebransjen, har Svein erfaring få kan måle seg med. Han startet sin karriere i 1975 hos Norwegian Flow Control, og grunnla Norflo i 2003. Med sin erfaring og ekspertise har han vært sentral i oppbyggingen av Norflo.
Portrett5_web

Eivind Rygh

Driftsleder
Eivind er bindeleddet mellom deg som kunde og våre produsenter. Med ansvar for innkjøp og oppfølging av prosjektet, passer han på at vi leverer riktige varer til riktig tid.
Portrett7_web

Stian Braut

Kundeansarlig Salg ( KAM )
Stian følger opp våre kunder innen prosessventiler. Med 21 års erfaring i teknisk ventilsalg har han bygget opp ekspertise innen tekniske spesifikasjoner som Norsok, TR2000, TCD 5060, og får våre produkter levert til deg hundre prosent i henhold til krav og spesifikasjoner.
Portrett4_web

Ivan T. Pietruszenko

Salgskonsulent
Ivan har bred erfaring innen drilling, med bakgrunn som selger hos blant andre NOV. Siden 2011 har han jobbet som salgskonsulent for oss, og dekker et bredt spekter av bransjer, fra drilling til prosess og landbasert industri.
Portrett1_web

Tom Morten Jonassen

Salgskonsulent
Etter 18 år i MH Wirth er Tom et kjent navn i bransjen, med lang erfaring fra salg av utstyr til norske og globale riggkunder. Tom vil bidra til å styrke vår posisjon som totalleverandør av oljerelatert utstyr til det norske riggmarkedet.
Portrett3_web

Lars André Madsen

Forretningsutvikler
Lars André er vår forretningsutvikler, og bistår også med teknisk salg og oppfølging av nye og eksisterende produsenter. Med bred erfaring fra flere bransjer, blant annet stål, sveis og NDT, er Lars André en allsidig medarbeider.
Portrett8_web

Yngve Pettersen

Kvalitets- og HMS leder
Yngve sikrer at vi følger ISO-standarder og at alle våre underleverandører er ISO-sertifisert og følger alle krav. Han har også ansvaret for dokumentasjon, og setter sammen dokumentpakker i henhold til dine krav. Yngve har mye av fortjenesten for at Norflo blir sett på som en av de beste leverandørene når det gjelder dokumentasjonsarbeid. 
}, []);