Konsept5-2_web

Vi ser etter en resultatorientert og operativ leder som kan være med å utvikle Norflo videre

Du blir Daglig leder i et selskap som er solid og robust - men som nå ønsker ny vekst innenfor en rekke spennende områder.

Blir du trigget av å lede dine kolleger mot heftige nye målsetninger? Vi ser etter en resultatorientert og operativ leder som kan utvikle Norflo til å bli en ledende leverandør av ventiler og kontrollsystemer i Norge. 
 

Personlige egenskaper


Som leder har du solide ambisjoner. Du er flink til å skape - og kommunisere - en visjon, og synliggjøre en retning og et mål for selskapet. Du nøler ikke med å definere forventninger og ansvarsområder, og du er flink til å få folk med deg og til å dra i samme retning, slik at alle beveger seg mot et felles mål.

Du ‘vil noe’ og du er trygg på deg selv, noe som gjør at du har gjennomføringsevne og får ting gjort, selv om det skulle blåse litt rundt deg. Du er flink med struktur og arbeidsrutiner, og du setter tydelige krav til både deg selv og de ansatte. Samtidig er du en lagspiller med solide mellommenneskelige evner, som sikrer at du bygger gode relasjoner internt og eksternt. 

Du er profesjonell og holder en høy standard i hvordan du behandler andre mennesker, spesielt i stressfylte situasjoner, noe som gjør at du oppnår tillit hos andre mennesker. Du forstår at for å jobbe godt sammen og oppnå målene som er satt, trenger du å skape et miljø basert på gjensidig respekt for alle i teamet, slik at de spiller på lag og støtter hverandre i å oppnå resultater.
 

Faglig


Du bør ha kjennskap til bransjen vi opererer i, og du har tidligere erfaring som leder.

Stillingen vil være av både strategisk og operativ karakter. Den gir muligheter for å arbeide med overgangen til et bærekraftig samfunn med økt fokus på fornybare satsingsområder, slik at Norflo kan bli en tydelig og markant bidragsyter også på dette området.
 

Vi tilbyr:

  • Gode betingelser
  • Spennende utfordringer 
  • Stor frihet og mandat til utførelse  
  • Godt arbeidsmiljø

Stillingen er lokalisert i Sola Kommune og rapporterer direkte til styret.
 

Synes du dette høres interessant ut, men du har noen spørsmål, ta gjerne kontakt med oss i Firstrate Consulting, Mats Løstegård (tlf: 934 51 551) eller Sindre Aven (tlf: 482 70 642). 


Vi vurderer kandidater fortløpende så vi anbefaler alle som ønsker det til å søke snarest.


 

Om arbeidsgiveren


Norflo ble etablert i 2003, og er leverandør av ventiler og ventil-relatert tilbehør. I nær 20 år har vi sørget for trygge og verdiskapende leveranser av ventiler, aktuatorer, kontroll- og styringspaneler og annet ventil-relatert tilbehør til en rekke kunder innen olje og gass, maritim- og landbasert industri.

Et bredt produktspekter, faglig ekspertise, dyktige samarbeidspartnere og leverandører gjør at vi kan levere alt fra enkle, kostnadseffektive løsninger til avansert og kompleks skreddersøm.

Tett oppfølging, god service og åpen kommunikasjon er våre varemerker. Med Norflo på laget får kunden en erfaren og kunnskapsrik problemløser som gir gode råd og anbefalinger på veien. Samtidig sikrer gode rutiner, riktig dokumentasjon og pålitelige leveranser hver gang, til riktig tid og riktig pris.

Les mer om Norflo her
 
}, []);